Deze week geen nieuw verhaal - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Inge Kamps - WaarBenJij.nu Deze week geen nieuw verhaal - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Inge Kamps - WaarBenJij.nu

Deze week geen nieuw verhaal

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

26 Oktober 2010 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hallo lieve mensen.

De afgelopen dagen ben ik niet helemaal fit geweest, en had dus geen tijd om een nieuw verhaal te schrijven. Wel wil ik jullie wat nieuwe foto's laten zien.

Hopelijk volgende week een nieuw verhaal.

Liefs Inge

• 26 Oktober 2010 - 21:12

Oebel En Jantina:

Wij willen je van harte beterschap wensen en zullen duimen voor een spoedig herstel. Blijf positief en lachen dit is de beste medicijn. Leuke foto's! En een verslag komt vanzelf weer doe maar ff rustig aan. Groetjes

• 31 Oktober 2010 - 09:37

Agnes:

Heej Ing,

Gauw weer beter worden hoor! Ik stuur een beetje positieve energie naar je toe, al weet ik dat je die zelf ook hebt;) Mooie foto's weer! En nu wachten op een nieuw verhaal;)
    Liefs, Agnes

• 02 November 2010 - 14:13

Evelyn:

Hey Inge,

Veel beterschap, hopelijk knap je snel weer wat op :) En wat een mooie foto's staan op je site!

Groetjes

Inge

Zoals het nu lijkt, vertrek ik 5 september naar Zuid-Afrika. Ik ga daar voor 17 weken vrijwilligerswerk doen, het plan is om iets te gaan doen met betrekking tot kinderen. Ik hoop veel mooie ervaringen op te doen en deze met jullie te delen via deze site.

Actief sinds 17 Jan. 2010