Bestemming Bereikt
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
08 September 2010 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Zondagmorgen ben ik gearriveerd in Kaapstad. Het was een erg lange vliegreis maar gelukkig kon ik slapen. We kregen alleen ‘s nachts (om 00:00 uur) nog wel een uitgebreide maaltijd voor geschoteld, maar dat smaakte allemaal erg goed. Voor de rest is de reis goed verlopen, er was wat vertraging in Londen, maar dat is in de lucht weer ingehaald en we landden zoals gepland om 10 uur in Kaapstad.
Toen ik aan kwam op het vliegveld, met heerlijk weer overigens, werd ik door de organisatie opgevangen. Ik was hier samen met nog acht andere vrijwilligers. Van deze vrijwilligers kwamen er vier uit Nederland twee uit Duitsland, een uit Engeland en een uit Noorwegen. Met een van de Duitse vrijwilligers ga ik straks samen werken bij ‘Heaven’s Nest’. Deze slaapt ook bij hetzelfde gastgezin als ik, dus ik ben in ieder geval niet meer alleen!
Afgelopen maandag zijn we met z’n allen Kaapstad in geweest, hier hebben we dan ook heel veel gezien. Wat wel opviel was dat er ontzettend veel zwervers rondhingen in de stad. Verder is Kaapstad erg groot, het is wel vergelijkbaar met Madrid.
Gister, vandaag en morgen zijn er allemaal excursies gepland. Ik heb nu walvissen gezien en we gaan waarschijnlijk morgen naar de pinguïns en duiken met haaien. Erg spannend allemaal!
Komende vrijdag ga ik voor het eerst naar mijn gastgezin. De afgelopen paar dagen zaten we eerst in het vrijwilligers centrum, maar vanaf vrijdag dus niet meer.
Binnenkort horen jullie meer! (misschien van Inge, misschien van Frank)
Kus en liefs
Inge
P.s. mijn telefoonnummer doet het niet meer, dus je kunt me ook niet bereiken. Als hij het weer doet zal ik het hier vermelden!
09 September 2010 - 06:29
Nilanka:
Wat goed van je,Frank dat jij het even overneemt ;)
Leuk om te lezen....! Natuurlijk iedereen gefeliciteerd met Inge!
Liefs Nilanka -
09 September 2010 - 07:12
Jannie:
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!!!! Wat fijn om dit alllemaal te lezen! Een hele fijne dag vandaag! Dikke kus!!! -
09 September 2010 - 08:59
Eliene:
Hey Lieverd! van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Mooi verhaal van jou Frank, goed gedaan! hoop snel ook wat van jou te horen Inge. Fijne dag vandaag en liefs van mij.
Eliene -
09 September 2010 - 10:17
Sjoert, Rolf & Girls:
Hey nichtje.
Gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk heel veel succes aan de Kaap!
We blijven je volgen! -
09 September 2010 - 10:21
Frank:
Hey Schat,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!!!! Geniet ervan, en vier een feestje samen met de pinguïns ofzo :)
Kus! -
09 September 2010 - 11:04
Evelyn:
Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van, daar aan de andere kant van de wereld :) -
09 September 2010 - 11:42
Pap:
Hoi schat
Ik weet niet of in staat bent het te lezen, maar wens je natuurlijk een hele fijne verjaardag. Ik ben benieuwt naar je avonturen met de haaien en pinguiïns. Hopenlijk heb je snel weer de beschikking over internet en kan ik je even zien en horen op skype. Nog een hele fijne dag vandaag.
Heeeeeeeeeeele dikke kus.
Pap -
09 September 2010 - 15:43
Willem & Eppy:
Hey Inge, allereerst gefeliciteerd met je verjaardag, toch heel bijzonder dat je dit viert in het verre Zuid Afrika.
Wees wel voorzichtig met de haaien, die beesten hebben scherpe tandjes. Geniet van je tijd daar aan de andere kant van de wereld. We zien met belangstelling uit naar je volgende blog. Gr. en liefs W&E -
12 September 2010 - 19:12
Robin:
Hey inge(frank) tijd voor some pictures!