onderweg naar morgen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Inge Kamps - WaarBenJij.nu onderweg naar morgen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Inge Kamps - WaarBenJij.nu

onderweg naar morgen

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

04 September 2010 | Nederland, Groningen

Hallo allemaal.
Vanuit de auto, onderweg naar schiphol, besloten om toch nog maar even een blogpost te schrijven. Het kan nu nog eenvoudig, dankzij het snelle internet in nederland. Straks aan de andere kant van de wereld is het maar afwachten hoe snel en wanneer mijn blog kan worden geplaatst.
De koffer is gepakt en kon gelukkig, dankzij de geweldige inpaktechniek van mijn vader, vrij eenvoudig dicht. Verder natuurlijk nog even afscheid genomen van verschillende mensen. En heb ik een overlevingspakket van mijn broertje en zusje gekregen. Echt super lief van ze.

En nu onderweg naar schiphol. Waar ik eerst zal vliegen naar londen en vanaf daar in 1 keer naar kaapstad.

Tot januari nederland. Ik hoop dat jullie mijn blog kunnen waarderen. Ik zal in ieder geval mijn best doen.

Liefs inge

• 05 September 2010 - 11:22

Roelie:

Hallo Inge

Jouw eerste verhaal gelezen. Ben blij dat ik een sms'je van je kreeg dat je goed bent aangekomen. Op schiphol was het emotioneel om jou daar zo te zien, helemaal alleen een super ervaring tegemoet. Denk alle dagen aan je. Geniet ervan en ik hou van je. Groetjes mam.

• 05 September 2010 - 12:01

Nilanka:

Hee Meis,

Heel veel plezier!
    Natuurlijk ga ik je volgen via deze site!
    Het is fijn om te lezen dat je goed aangekomen bent, thx Roelie ;)

x Niek

• 05 September 2010 - 15:05

Frank:

Hey Schat, maak er een super mooi avontuur van!! Zodat de komende vier moeilijke maanden niet voor niets zijn geweest ;) ik mis je nu al, heel veel plezier!!! tot skypezz

• 05 September 2010 - 20:46

Gert:

Zo de kop is er af, de afscheidstranen verwijderd en nu genieten van je verslagen. Lieve schat ik bem trots op je. Geniet zoveel je kunt en maak er wat moois van. Ik hou van je en steun je door dik en dun op afstand. Dikke kus pap.

• 06 September 2010 - 16:20

Oebel En Jantina:

Hoi Inge, Kheb mijn emailadres maar ff toegevoegd zodat wij je reisverslagen ook kunnen ontvangen. Bedankt nog voor je SMS vlak voor het opstijgen. Wij hebben je via internet gevolgd naar Londen en Capetown vliegveldinformatie. En je eerste verslag gelezen maar ja toen was je nog in Nederland. Wij zijn nieuwsgierig naar je aankomst/ontvangst ed. Veel succes en hou je taai! Wij zijn net als zovelen in gedachten bij jou. Groetjes vanuit het zonnige Aalden

• 08 September 2010 - 12:56

Oma!:

Hallo Inge Fijn dat je goed overgekomen bent Nu maar genieten van al het goeds wat je voor die mensen kunt betekenen.Ik volg jou in gedachten iedere dag Ben heel erg trots op jou.Geniet ervan.Groetjes van Oma!!!

• 08 September 2010 - 14:06

Opa En Oma:

Hallo lieve schat.
    Je weet dat we heel veel van je houden en denken elke dag aan jou. In huize Kamps te Eesergroen heb ik jouw verslag gelezen en daarna jouw moeder gedicteerd. Je weet dat we heel trots zijn op jou. Heel veel liefs, dikke kus. Groetjes Opa en oma.